תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קיש תרד ללא סרטנים. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 28 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 493 קלוריות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם תרד, פפריקה, אגוז מוסקט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו קיש תרד ללא סרטנים, קיש תרד ללא סרטנים, ו קיש תרד ללא סרטנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מדף בשליש העליון של התנור, מניחים תבנית אפייה על המדף ומחממים עד 450 מעלות F. משמנים קלות צלחת אפייה עגולה 9 אינץ 'או 8 אינץ' מרובע עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
דופק את הגודה במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
גאודה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
מוסיפים את התרד, ביצים שלמות וחלבוני ביצה, ריקוטה, קמח ואגוז מוסקט ומעבדים עד לשילוב טוב, כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
לפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
לוראן מטבח מקצועי®
4
הוסף את הבצל הירוק ואת הדופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
5
יוצקים את התערובת לתוך המנה המוכנה ומפזרים עם פרמזן ופפריקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
6
מניחים את הקיש על תבנית האפייה שחוממה מראש ואופים עד שהמרכז מוגדר רק, 25 עד 30 דקות.
בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן הם הבחירה העליונה שלי לצרפתית. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. אתה יכול לנסות שאטו לה גרנג ' קלינט בורדו Superiore. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
שאטו לה גראנג ' קלינט בורדו סופריור
מטרתנו בכל שנה היא ליצור יין טבעי, מקסים, מורכב, מאוזן היטב, עם אישיותו, הנציג הטוב ביותר של הבציר שאנחנו יכולים לעשות עם הטרואר שלנו.