קישוא וחומוס מטוגן עם ירקות חורף וסלט אגוזי לוז
זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם מיץ לימון, פתיתי צ'ילה, ביצה arge, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: ירקות חורף Garlicky וסלט חומוס, כיסוני סקווש חורף, ו סופלה חורף סקווש וירקות.
הוראות
טוסט אגוזי לוז על גיליון אפייה מעוטר עד השחמה וריחני, 5 עד 8 דקות.
שים סקווש במיכל בטוח במיקרוגל עם מים 1/4 כוס לכסות עם ניילון נצמד. מבשלים על גבוה עד סקווש רך כאשר פירסינג, על 3 דקות.
לחם Pulse במעבד מזון עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים סקווש וחומוס ודופק עד מעט עבה.
מוסיפים ביצה, קמח, מרווה, מלח, פלפל ופתיתי צ ' ילה. דופק רק עד מעורבב.
חום 3 כף. שמן במחבת גדולה על חום גבוה. זרוק 1/4-כוס תערובת סקווש לתוך שמן, מה שהופך כמה fritters בכל פעם, ומבשלים, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 3 דקות בכל צד.
לזרוק ירקות עם הנותרים 3 כף. שמן, מיץ לימון, ואגוזי לוז.
מגישים כיסוני סקווש עם סלט.