קישוא וישיסואז
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ולקטו אובו צמחוני מתכונים לרפרטואר שלך, קישוא וישיסואז עשוי להיות מתכון שכדאי לך לנסות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מכין 6 מנות עם 181 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. הרבה אנשים מאוד אהבו את התוספת הזו. אם יש לכם קישואים, חמאה, שמנת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 76%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: קישוא וישיסואז, קישואים ווישיסואז זעפרן עם צדפות, ו ויצ'יסואז.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את החמאה והשמן בסיר גדול, מוסיפים את הכרישה ומקפיצים על אש בינונית-נמוכה למשך 5 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, הקישואים, ציר העוף, המלח והפלפל; מביאים לרתיחה; ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 30 דקות. מצננים מספר דקות ואז מעבדים דרך טחנת מזון המצוידת בדיסק הבינוני.
מוסיפים את השמנת ומתבלים לפי הטעם.
מגישים קר או חם, מעוטר בעירית קצוצה ו / או קישואים.