קישואים, גבינה וקסדיות
המתכון קישואים, זית, גבינה Quesadillas מוכן בערך בעוד 45 דקות. והוא בהחלט מרהיב צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 9 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עגבניות, part-גבינת מוצרלה רזה, בצל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו קישואים גבינה וקסדיות זית, קישואים גבינת בייקון טורטיות גבינה, ו קישואים בגריל, גבינת עגבניות ועז (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת לא דביקה גדולה המצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים למשך 1 דקה.
הוסף קישואים; לטחון במשך 2 דקות או עד השחמה קלה.
הסר מהחום; מערבבים אורגנו, מלח ופלפל.
לנגב את המחבת עם מגבות נייר, מעיל עם תרסיס בישול.
הוסף 1 טורטייה למחבת, ומפזרים 1/4 מוצרלה כוס. למעלה עם חצי תערובת קישואים, 1/4 כוס עגבניות, 2 כפות זיתים, 2 כפות פטה, ו 1 טורטייה. מבשלים במשך 3 דקות או עד השחמה קלה על התחתונה. בזהירות להפוך quesadilla; לבשל במשך 2 דקות או עד השחמה קלה.
מניחים קסדייה על קרש חיתוך; לחתוך לשניים באמצעות סכין משונן. חזור על הנוהל עם טורטיות הנותרים, מוצרלה, תערובת קישואים, עגבניות, זיתים, פטה.