קישואים ומרק חזיר
קישואים מרק חזיר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 166 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. 33 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב צדפות, עגבניות מיובשות, צלעות חזיר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו מרק שמנת קישואים עם צ'יפס קישואים, חזיר וקישואים עם אורזו, ו חזיר מטוגן יבש עם קישואים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים קמח בשקית פלסטיק resealable.
מוסיפים קוביות חזיר. לאטום את התיק וללחוץ למעיל. במחבת גדולה, חום 1 כפית שמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים חזיר וחום בשמן במשך כ 8 עד 10 דקות. תניח בצד.
בסיר מרק 5 עד 8 ליטר, חום שנותר כפית שמן על חום בינוני.
מוסיף את הבצלים, שום ופלפל פעמון.
לטגן רק כמה דקות עד מכרז, אבל לא השחמה.
מוסיפים בשר חזיר שמור, קישואים, חתיכות עגבניות מיובשות, פטריות, עגבניות חתוכות לקוביות, מרק עוף, רוטב צדפות, בזיליקום, אורגנו, מלח ופלפל.
חום עד כמעט רותחים, ואז להפחית את החום ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות.