קישואים מטוגנים עם פרמג'יאנו-רג' יאנו ולימון מ ' פראני של
קישואים מטוגנים עם פרמג'יאנו-רג' יאנו ולימון מ ' פראני של יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 266 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן ענבים, מלח כשר, פלפל טרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: שעועית ירוקה בחמאה ולימון עם פרמזן רג'יאנו, ברוקולי קלוי עם שום, לימון ופרמזן-רג'יאנו, ו סלרי תינוק וסלט פטריות שיטאקי עם לימון ופרמזן-רג'יאנו.
הוראות
חותכים כל קישואים לאורך לרבעים; במידת הצורך, לחתוך כל רבע שוב לעשות מקלות 3/4 אינץ ' עבה.
מניחים את הקישואים במסננת להגדיר מעל קערה ולזרוק עם המלח.
כדי להפוך את הבלילה: בקערה בינונית, לטאטא יחד את קורנפלור וקמח, ואז לטאטא סודה המועדון.
ללטף את הקישואים מאוד יבש עם מגבות נייר.
בטיגון עמוק או סיר כבד, חום לפחות 2 אינץ ' של שמן כדי 191°. עובד בקבוצות, לטבול כמה מקלות קישואים בכל פעם לתוך הבלילה, נמוך בזהירות לתוך השמן, ומטגנים עד הזהב אור, על 3 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר צלחת נייר-מגבת מצופה לנקז, ואז מתבלים עם מלח והרבה פלפל.
מגישים את הקישואים עם טריזי לימון וגבינה מגולחת.
הערה של אנדרו: Presalting קישואים הוא מאוד חשוב.
לתת לבשר המימי של הירקות לספוג את המלח במשך 30 דקות מבטיח תוצאה מתובלת היטב, טעם. ואל תתקמצן על הפלפל השחור-המנה הזאת צריכה את הנשיכה האגרסיבית הזאת.