הקישואים המטוגנים של נילי דורשים מסביב 1 שעה ו-27 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאבן זה יש 377 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, שאלוט, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : קישואים מוקרמים של נילי, אורז מטוגן אננס של נילי, ו פאי התפוחים המטוגן של נילי A La Mode.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: טיגון עמוק
3
מחממים שמן בטיגון עמוק ל 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4
תמדוד קמח לצלחת פאי. בצלחת עוגה אחרת לשלב panko, פרמזן, פטרוזיליה, פתיתי פלפל אדומים ומלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת שלישית מוסיפים ביצים ומים. לדלות את הקישואים בקמח, ואחריו הביצה ולבסוף panko.
מרכיבים שתצטרך
5
עבודה בקבוצות, מניחים את פרוסות קישואים בפירורי לחם בשמן החם ומטגנים עד חום זהוב, 3 עד 4 דקות.