קישואים-סלסה פריטטה
פריטטה זוקיני-סלסה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 3 גרם של שומן, וסך הכל 112 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם גבינת מונטריי ג'ק, קישואים, פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. מתכונים דומים: פריטטה די קישואים אל פורנו (פריטטה אפויה עם קישואים), קישואים פריטטה, ו קישואים פריטטה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בקערה; מערבבים היטב, ומניחים בצד.
מעיל מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; מקום על חום בינוני גבוה עד חם.
מוסיפים קישואים, פלפל ובצל ירוק; מבשלים, מערבבים כל הזמן, 5 דקות או עד למכרז. מערבבים תירס.
יוצקים תערובת ביצה על ירקות; לכסות, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 15 דקות או עד שנקבע.
מפזרים גבינה על פריטטה. לעטוף את הידית של מחבת עם לסכל; צלייה 2 דקות או עד גבינה נמסה.