קישואים-רוני פיצה
פיצה זוקיני-רוני עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 996 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח גס, תיבול, קישואים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. מתכונים דומים: מק-דאדי-סלט רוני, קרוק פוט פוט א רוני, ו מקרוני וגבינת הוק-א-רוני.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
אם אתה משתמש פלפלים אדומים jarred, לנקז אותם היטב פלפלים לטפוח יבש עם מגבות נייר.
מניחים פלפלים במעבד מזון וטוחנים דופק למשחה.
מורחים להדביק בשכבה דקה על קליפת קרום דק. הדבק העליון עם פרוסות דקות של גבינת מוצרלה טרייה מעושנת.
מקום דיסקי קישואים פרוסים דק מאוד בקערה קטנה ולשלב עם החומרים הנותרים. לזרוק דיסקים היטב מעיל שווה עם תבלינים. תקליטורי הקישואים יהיו בטעם דומה לפפרוני. הרגע הכנת את קישואים!
סדר פרוסות zucchinironi שלך סביב העוגה שלך: מעט או כמה שאתה רוצה, אבל לא חופפים פרוסות או שאתה עוגה יהיה רטוב.
אופים ישירות על מתלה התנור או על מחבת פיצה מחוררת מראש, מחוררת.
אופים 10 דקות על המדף האמצעי של תנור שחומם מראש או, עד גבינה הוא מבעבע וזהוב וקצוות של פיצה הם פריכים.
Tidbits: איך לצלות פלפלים אדומים: כדי לצלות בתנור שלך, מחממים broiler להגדרה הגבוהה ביותר. חצי פלפלים אדומים ולתלוש זרעים.
מניחים חצאי פלפל, צד עור למעלה, על גיליון עוגיות. פלפלים צלויים עד העורות שחורים לחלוטין. תשאיר את דלת התנור פתוחה בזמן שפלפלים צולים כדי לשחרר קיטור.
מניחים פלפלים מושחרים בשק נייר חום אזעקה וסוגרים בחוזקה.
תן לפלפלים לעמוד 10 דקות או עד מגניב מספיק כדי להתמודד. מקלפים עורות מבשר פלפל אדום ומשליכים עורות. כדי לצלות פלפלים על הגריל החיצוני, להשאיר פלפלים שלמים וצלי מכוסה על אש גבוהה על תנור גז או קרוב גחלים. בצע את השיטה לעיל לקלף.
אם השוק שלך אינו נושא גבינת מוצרלה טרייה מעושנת, אתה יכול להחליף 1 1/2 כוסות גודה מגורר (התשואה של צורם על 8 אונקיות של גבינה).