קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

קישוטי קינמון לא אכילים

קישוטי קינמון לא אכילים
קישוטי קינמון שאינם אכילים הוא ללא גלוטן, וכל 30 ומספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 12 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. אם יש לכם רסק תפוחים, קינמון טחון, אגוז מוסקט טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 26%. נסו קל תוצרת בית קישוטי קינמון, קישוטי חג המולד, ו קישוטי עוגיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקינמון, ציפורן ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מערבבים את רסק התפוחים והדבק. לעבוד את התערובת עם הידיים 2 עד 3 דקות כדי ליצור כדור. אם התערובת רטובה מדי, מוסיפים עוד קינמון. אם התערובת יבשה מדי, מוסיפים עוד רסק תפוחים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
3
אבק קל משטח נקי עם קינמון.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
4
מרדדים את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
לגזור צורות עם חותכי עוגיות, ולהשתמש קיסם לעשות חור בחלק העליון לתלייה עם סרט.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
6
יבש בתנור איטי 200 מעלות F (100 מעלות C) במשך כמה שעות, או אוויר יבש במקום שטוף שמש במשך 4 או 5 ימים. כאשר יבש, לקשט עם gingham ו / או סרט.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®