קישורי נקניק חמים ותבשיל שעועית
זה הביא לך את כולםמתכונים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו שעועית אפויה, שום, סוכר חום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 59%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: קישורי נקניק חמים ותבשיל שעועית, קישורי נקניק משמש, ו קישורי נקניק מעושן לברביקיו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מחממים כף אחת של שמן זית במחבת על אש בינונית.
מוסיפים את השום ומבשלים 30 שניות. מערבבים פנימה את הבצל, האורגנו, הפטרוזיליה, המלח והפלפל. מבשלים במשך 1 דקה, ולהסיר מהחום.
מורחים 1 כף שמן זית על תחתית תבנית אפייה מזכוכית בגודל 8 על 8 אינץ'.
שכבו את תפוחי האדמה הפרוסים והבושלים בצלחת. מעל את תפוחי האדמה בתערובת הבצל. מסדרים נקניק פרוס מעל בצל. בקערה קטנה מערבבים יחד את הסוכר החום, השעועית האפויה ורוטב הברביקיו.
יוצקים באופן שווה על הנקניקיה. למעלה עם גבינת צ ' דר מגורר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות.