עוגת חמוציות ותפוחים קלה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 500 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם שמנת, מלח כשר, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קל חמוציות & עוגת תפוחים, מבשלים את הספר: עוגת תפוחים חמוציות קלה, ו Extran קל עוגת אוכמניות תפוח (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים את החמוציות, תפוח, סוכר חום, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים, ו 1 כפית קינמון בקערה בינונית. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזים
סוכר חום
חמוציות
גרידה כתומה
קינמון
תפוח
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את הביצים במהירות בינונית גבוהה במשך 2 דקות. עם המיקסר על בינוני, להוסיף 1 כוס סוכר מגורען, חמאה, וניל, שמנת חמוצה להכות רק עד בשילוב. במהירות נמוכה, מוסיפים לאט את הקמח והמלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
שמנת חמוצה
וניל
חמאה
קמח לכל מטרה
ביצה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
קערה
4
יוצקים את תערובת הפירות באופן שווה לתוך צלחת עוגת זכוכית 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פירות
5
יוצקים את הבלילה על הפרי, מכסים אותו לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פירות
6
שלב את הנותרים 1 כף סוכר מגורען ו 1/8 כפית קינמון ומפזרים אותו על הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קינמון
7
אופים במשך 55 עד 60 דקות, עד שן-פיק מוכנס באמצע העוגה יוצא נקי הפרי מבעבע סביב הקצוות.