קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קל לחמניות דביקות

קל לחמניות דביקות
מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 32 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם 84 סנט למנה נופל בתקציב שלך, לחמניות קל דביק יכול להיות מדהים צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם חמאה, צימוקים, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו קל לחמניות דביקות, קל לחמניות דביקות, ו קל לחמניות דביקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים תבנית מאפין סטנדרטית של 12 כוסות על תבנית מרופדת בנייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מגש מאפינסמגש מאפינס
4
בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לשלב את 12 כפות חמאה 1/3 כוס סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מניחים 1 כף מעוגלת של התערובת בכל אחד 12 כוסות מאפין. להפיץ את הפקאן באופן שווה בין 12 כוסות מאפין על גבי תערובת חמאה וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פקאניםפקאנים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
6
קמח קל לוח עץ או משטח אבן. פתח 1 גיליון של בצק עלים עם הקפלים הולכים משמאל לימין.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
צחצח את כל הסדין עם החמאה המומסת. השארת גבול 1 אינץ ' על בצק עלים, מפזרים כל גיליון עם 1/3 כוס הסוכר החום, 1 1/2 כפיות של הקינמון, ו 1/2 כוס של הצימוקים. החל מהקצה הקרוב ביותר אליך, מגלגלים את המאפה בנוחות כמו גליל ג ' לי סביב המילוי, מסיימים את הגליל עם צד התפר למטה. לקצץ את הקצוות של הגליל על 1/2 אינץ ' ולהשליך. חותכים את הגליל ב 6 חתיכות שוות, כל אחד על 1 1/2 אינץ ' רחב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
קינמוןקינמון
צימוקיםצימוקים
חמאהחמאה
ג'ליג'לי
גלולגלול
8
מניחים כל חתיכה, ספירלה בצד למעלה, ב 6 כוסות מאפין. חזור עם הסדין השני של בצק עלים לעשות 12 לחמניות דביקות.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
9
אופים במשך 30 דקות, עד הלחמניות הדביקות הם זהובים חום כהה על גבי המשרד למגע. היזהר - הם חמים! אפשר להתקרר במשך 5 דקות בלבד, להפוך את הלחמניות על נייר הקלף (להקל את המילוי ואת הפקאן על הלחמניות עם כפית) מגניב לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פקאניםפקאנים
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תנורתנור