קל ללא שומן דאל טדקה
, המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך כורכום, בצל, פתיתי פלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו דאל טדקה, דאל טדקה בסגנון מסעדה / איך להכין דאל טדקה, פצצות שומן קוקוס אגוזים (ללא גלוטן, Paleo, Keto, Whole30 + טבעוני), ו טדקה דאל (מתכונים דומים).
הוראות
שים את העדשים, מים, ו -7 המרכיבים הבאים (באמצעות מלח) לתוך סיר לחץ (ראה הערות להלן לבישול stovetop רגיל). מבשלים בלחץ גבוה במשך 10 דקות ולאפשר ללחץ לרדת באופן טבעי במשך 10 דקות. פתח את המכסה בזהירות ולבדוק לוודא עדשים רכות. אם לא, להמשיך לבשל ללא לחץ עד העדשים מבושלים במלואם.
הוסף garam masala ומערבבים במרץ כדי להפוך את העדשים שמנת. זה צריך להיות עקביות בינונית, אז להוסיף קצת מים אם זה עבה מדי. תתחמם. בעוד העדשים מתבשלים, מחממים מחבת קטנה שאינה מקל.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים חום.
מוסיפים את פתיתי הפלפל האדום ומבשלים עד הבצלים מתרככים ונגעים עם חום. בדוק את התיבול של עדשים ולהוסיף מלח נוסף garam masala לפי הטעם.
מגישים מעל אורז ומגישים מעל כל מנה עם בצל משחימים.