קל סופגניות תוצרת בית
קל תוצרת בית סופגניות הוא צמחוני ארוחת בוקר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 36 גרם של שומן, וסך הכל 478 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מלח, סוכר ממתקים, הל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. מתכונים דומים: סופגניות תוצרת בית, סופגניות סיניות תוצרת בית, ו סופגניות מזוגגות תוצרת בית.
הוראות
שמן חום בתנור הולנדי או מחבת גדולה עם צדדים גבוהים מעל חום בינוני גבוה עד טמפרטורה רושם 350 ° F. (שמן צריך להיות 1 - עד 1/2 אינץ ' עמוק). פופ פתוח ביסקוויט מיכל. אם כל הביסקוויטים נראים לא סדירים, לטפוח בעדינות אותם אפילו סיבובים ואפילו עובי.
מוסיפים חצי מהסופגניות וחצי מחורי הסופגניות ומטגנים עד שהתחתית הופכת לחומה זהובה, 1 עד 1/2 דקות לסופגניות קטנות ו-2 עד 2 1/2 דקות לסופגניות גדולות. באמצעות מקלות אכילה, להפוך את הסופגניות ואת החורים ומטגנים עד חום זהוב, 1 עד 2 דקות יותר.
להעביר סופגניות צלחת מרופדת מגבת נייר ולאפשר להתקרר מעט, 1 עד 2 דקות לפני טבילה בזיגוג.
מניחים סוכר ומלח של ממתקים בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת, חלב, ותמצית וניל ומקציפים עד לקבלת חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מניחים סוכר, הל, מלח, גרידת תפוזים בקערה בינונית.
מוסיפים מיץ תפוזים ומקציפים עד חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
עבור זיגוג חמאה חומה: להמיס את החמאה על חום בינוני גבוה בסיר נירוסטה קטן. מבשלים את החמאה עד להשחמה, 5 עד 8 דקות, מתערבל במחבת מדי פעם. החמאה תתחיל קצף; הקצף שוכך הוא אינדיקטור כי החמאה כמעט נעשה. לאחר המוצקים הם חום קרמל להסיר מחבת מחום ומיד לשפוך חמאה לתוך קערה בינונית, גירוד בכל המוצקים.
מוסיף את הסוכר של ממתקים, מלח, חלב, ותמצית וניל להקציף עד חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מניחים סוכר של ממתקים, אבקת קקאו, ומלח בקערה בינונית.
מוסיפים חלב ומקציפים עד חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.
מניחים סוכר ומלח של ממתקים בקערה בינונית.
מוסיפים חמאה מומסת וחלב ומקציפים עד לקבלת חלקה. טובלים סופגניות ומגישים מיד.