קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות2
ציון בריאות74
מגזין

קל פילי צ'יזסטייקס

קל פילי צ'יזסטייקס
Cheesesteaks פילדלפיה קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 901 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת פרובולונה, בצל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Cheesesteaks פילדלפיה קל, Cheesesteaks פילדלפיה, ו Cheesesteaks פילדלפיה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את כל שומן עודף מן הסטייק לחתוך אותו על התבואה לפרוסות דקות מאוד; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הפלפל, אם משתמשים, ואת הבצל. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומתחילים להשחים, כ-5 דקות. אם אתה משתמש בפטריות, לדחוף את הפלפלים והבצל לצד אחד, להוסיף את הפטריות למחבת, ולבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 7 עד 10 דקות. מערבבים לשלב עם פלפלים ובצל.לדחוף את כל הירקות לצד אחד של המחבת, להוסיף את סטייק פרוס בשכבה אחת, ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 3 דקות. להפחית את החום לנמוך.מחלקים את הסטייק ל 2 ערימות בערך בגודל של לחמניות hoagie.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מניחים חצי מהירקות על גבי כל חלק סטייק.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
5
מניחים חצי מהגבינה על כל מנה של סטייק וירקות. מכסים את המחבת עם מכסה הדוק ולתת לבשל ללא הפרעה עד הגבינה נמסה, על 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית שטוחה, לגרוף כל ערימה לתוך גליל לשרת מיד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'