קל פילי צ'יזסטייקס
Cheesesteaks פילדלפיה קל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 59 גרם חלבון 56 גרם של שומן, וסך הכל 901 קלוריות. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו גבינת פרובולונה, בצל, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו Cheesesteaks פילדלפיה קל, Cheesesteaks פילדלפיה, ו Cheesesteaks פילדלפיה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כל שומן עודף מן הסטייק לחתוך אותו על התבואה לפרוסות דקות מאוד; להפריש.
מחממים את השמן במחבת גדולה על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מוסיפים את הפלפל, אם משתמשים, ואת הבצל. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שמתרככים ומתחילים להשחים, כ-5 דקות. אם אתה משתמש בפטריות, לדחוף את הפלפלים והבצל לצד אחד, להוסיף את הפטריות למחבת, ולבשל, ערבוב לעתים רחוקות, עד השחמה, על 7 עד 10 דקות. מערבבים לשלב עם פלפלים ובצל.לדחוף את כל הירקות לצד אחד של המחבת, להוסיף את סטייק פרוס בשכבה אחת, ומתבלים עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבשר הוא כבר לא ורוד, על 3 דקות. להפחית את החום לנמוך.מחלקים את הסטייק ל 2 ערימות בערך בגודל של לחמניות hoagie.
מניחים חצי מהירקות על גבי כל חלק סטייק.
מניחים חצי מהגבינה על כל מנה של סטייק וירקות. מכסים את המחבת עם מכסה הדוק ולתת לבשל ללא הפרעה עד הגבינה נמסה, על 3 עד 4 דקות. באמצעות מרית שטוחה, לגרוף כל ערימה לתוך גליל לשרת מיד.