קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

קלאסי ניו אורלינס Muffuletta כריך

קלאסי ניו אורלינס Muffuletta כריך
מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תערובת שמן בסגנון ניו אורלינס לסנדוויץ Muffuletta, ניו אורלינס Muffuletta, ו ניו אורלינס סגנון Muffuletta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים זיתים, צלפים, פלפלים, פטרוזיליה, giardiniera, ושום בקערה של מעבד מזון. דופק לקצוץ עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
מוסיפים וינגר ושמן זית ומערבבים לשלב. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לתת סלט זיתים לנוח לילה לפני המשך צעד
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4
פיצול muffuletta רול במחצית ולהפיץ כל משטח לחתוך בנדיבות עם סלט זית, הקפד לכלול את המיצים בעת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
שכבה של חצי סופרסטה על חצי לחמניה התחתונה, ואחריה חצי מורטדלה, חצי קפיקולה וחצי פרובולונה. חזור על שכבות עם שאריות בשר וגבינה. סגור כריכים ולחץ למטה בעדינות כדי לדחוס. לקבלת הטעם הטוב ביותר, לעטוף בחוזקה בנייר או פלסטיק ולתת לנוח 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
מורטדלהמורטדלה
פרובולוןפרובולון
CapicolaCapicola
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
6
חתוך לפלחי משולש כדי לשרת.

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת טראס Gaudan O Rosal Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
בצבע ירקרק - צהוב, היין הזה יש אף נדיב של אפרסק בשל, קליפת תפוז, פרח לבן ותפוח אפוי; הפה הוא עגול עם רמזים של מינרליות ודבש. זה מסיים פריך ונקי חושף המבנה המדהים שלה ואיזון חומציות.