קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

קלאסי ניו אורלינס Muffuletta כריך

קלאסי ניו אורלינס Muffuletta כריך
מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. נסו תערובת שמן בסגנון ניו אורלינס לסנדוויץ Muffuletta, ניו אורלינס Muffuletta, ו ניו אורלינס סגנון Muffuletta (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים זיתים, צלפים, פלפלים, פטרוזיליה, giardiniera, ושום בקערה של מעבד מזון. דופק לקצוץ עד לא חתיכות גדולות מ 1/2 אינץ ' להישאר.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיפים וינגר ושמן זית ומערבבים לשלב. לקבלת התוצאות הטובות ביותר, לתת סלט זיתים לנוח לילה לפני המשך צעד
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
4
פיצול muffuletta רול במחצית ולהפיץ כל משטח לחתוך בנדיבות עם סלט זית, הקפד לכלול את המיצים בעת התפשטות.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
5
שכבה של חצי סופרסטה על חצי לחמניה התחתונה, ואחריה חצי מורטדלה, חצי קפיקולה וחצי פרובולונה. חזור על שכבות עם שאריות בשר וגבינה. סגור כריכים ולחץ למטה בעדינות כדי לדחוס. לקבלת הטעם הטוב ביותר, לעטוף בחוזקה בנייר או פלסטיק ולתת לנוח 1 שעה לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
SoppressataSoppressata
מורטדלהמורטדלה
פרובולוןפרובולון
8 קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)8 קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
6
חתוך לפלחי משולש כדי לשרת.

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

אלברינו, יין רוזה וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לקייג ' ון. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא תערובת טראס Gaudan O Rosal Albarino. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
Terras Gauda O Rosal Albarino Blend
בצבע ירקרק - צהוב, היין הזה יש אף נדיב של אפרסק בשל, קליפת תפוז, פרח לבן ותפוח אפוי; הפה הוא עגול עם רמזים של מינרליות ודבש. זה מסיים פריך ונקי חושף המבנה המדהים שלה ואיזון חומציות.