קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםלחם
מגזין

קלאק (לחם מערבולת קינמון הונגרי)

קלאק (לחם מערבולת קינמון הונגרי)
קאלאק (לחם מערבולת קינמון הונגרי) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני הלחם שלך. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 4 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל 197 קלוריות. 137 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. גשו לסופר וקנו ביצה, סוכר חום, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הזאת במזרח אירופה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -10 דקות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: לחם מערבולת קינמון, לחם מערבולת קינמון, ו לחם מערבולת קינמון.

הוראות

1
מניחים קמח, סוכר לבן, מלח ושמרים בקערה של מערבל מעמד. בקערה מקציפים יחד ביצה, חמאה מומסת, חלב חם ותמצית וניל; יוצקים לתערובת הקמח. בעזרת חיבור וו בצק מערבבים על נמוך עד שהקמח נרטב ונוצר בצק, ואז מגבירים את המהירות לבינונית, וממשיכים ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מכניסים את הבצק לקערה משומנת, מכסים ומניחים לתפיחה במקום חמים עד להכפלה בכמות גדולה, בערך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מחוררים בצק, הופכים על משטח עבודה מקומח ומחלקים ל -2 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
4
מגלגלים כל חלק למלבן בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
5
מברישים כל ריבוע בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
6
מערבבים יחד קינמון וסוכר חום בקערה קטנה, ואז מפזרים באופן שווה על שני המלבנים.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מגלגלים כל אחד בחוזקה לבול עץ, צובטים את הקצוות סגורים ותוחבים אותם מתחת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
מניחים כל אחד לתבנית כיכר זכוכית משומנת. לכסות, ולאפשר לעלות במקום חמים עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
9
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
10
מברישים את צמרות הכיכרות בחמאה מומסת, ואז אופים בתנור שחומם מראש עד שהכיכרות מזהיבות, ונשמעות חלולות כשמקישים עליהן, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman