קלדו דה קוסטילה (מרק צלעות בקר קולומביאני)
לכו לחנות ותרימו אצ'יוטה טחון, כוסברה, כמון טחון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Sudado de Costillas de Res (תבשיל צלעות בקר קולומביאני), Caldo de Papas con Espinazo (מרק תפוחי אדמה חזיר קולומביאני), ו Tatemado de Costilla de Res (צלעות קצרות Tatemado) (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הצלעות בסיר גדול עם כמון, מלח achiote, פלפל, ואת המים.מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך כשעה.
מניחים את השום, הבצל והבצל הירוק בבלנדר עם 1/4 כוס מים להתמזג בערך 1 דקה.
מוסיפים את התערובת לסיר ומבשלים עוד 40 דקות.
מוסיפים חצי כוסברה, תפוחי אדמה וגזר. מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 25 עד 30 דקות יותר או עד שתפוחי האדמה רכים.
מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים חם.