קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קלי ירדה מהפסים שלך, בננות פוסטר.

קלי ירדה מהפסים שלך, בננות פוסטר.
המתכון שקלי ירדה ממנו פוסטר הבננות מוכן בערך 20 דקות. והוא בהחלט גדול ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון קריאולי. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 548 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גלידה, חמאה, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו בננות פוסטר (Flambé בננות), בננות פוסטר, ו בננות פוסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את הגריל עד בינוני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מקלפים את הבננות, נזהרים לא לשבור אותן.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
4
שים את כל הבננות על הגריל, ומבשלים עד שסימני הגריל נוצרים והבננה רכה אבל לא רכה, בערך 2 עד 3 דקות לכל צד
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר את הבננות מהגריל למגש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בננהבננה
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
ממיסים את החמאה במחבת סאוט גדולה על אש נמוכה. מערבבים את הסוכר, ולאחר מכן מוסיפים את הקינמון, מיץ תפוזים, וגרידת תפוזים.
מרכיבים שתצטרך
מיץ תפוזיםמיץ תפוזים
גרידה כתומהגרידה כתומה
קינמוןקינמון
חמאהחמאה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את ליקר הבננות ומחממים דרכו. מערבבים את הרום ומבשלים עד האלכוהול שורף, על 2 דקות. לבסוף, מוסיפים את הבננות בגריל ומחממים אותן ברוטב הקרמל. מסדרים את הבננות על צלחות הגשה ומגישים עם או בלי גלידה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר בננהליקר בננה
רוטב קרמלרוטב קרמל
גלידהגלידה
רוםרום
בננהבננה

יין מומלץ: אלברינו, יין ורדים, סוביניון בלאן

Cajun יכול להיות לזווג עם אלברינו, יין רוזה, ו סוביניון בלאן. יינות אלכוהול נמוכים אלה ישלימו את החום במנות cajun מתובלות, במקום להפוך את הפה לשרוף יותר. Granbazan Etiquetan Ambar Albarino עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
Granbazan Etiqueta Ambar Albarino
צבע זהוב חיוור, עם רפלקסים מבריקים של לימון לכיוון הקצה. מורכבות חוש הריח הגדולה, המשקפת בבירור את המאפיינים הזניים עם ניחוחות של פירות טריים זרע, אננס, תפוח ירוק, לימון ובננה. Mouthfilling עם חומציות פריך. טעם לוואי אלגנטי, מאוזן ונעים.