קלייר קרוק מאדאם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קלייר קרוק מאדאם. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 644 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם חלב, מלח, קרואסונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. מתכונים דומים: קרוק-מאדאם, קרוק מאדאם, ו קרוק-מאדאם.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
רוטב: ממיסים את החמאה בסיר קטן על אש בינונית.
לטאטא בקמח ומבשלים, לשמור אותו בצבע בהיר, על 1 עד 2 דקות.
מקציפים בחלב ומביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את החום לרתיחה. מתבלים את הרוטב עם מלח, לפי הטעם, ואת קאיין ולהמשיך לבשל רק עד עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף, על 3 דקות. מערבבים בגבינה ומניחים בצד. מחממים תנור ל 400 מעלות F. על מגש גיליון מצופה רדיד אלומיניום, לחמם את בשר חזיר וקרואסונים טוסט. ממיסים 1 כף חמאה במחבת בינונית לא דביקה על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הביצים ואת המים ומכסים עם מכסה כדי קיטור ביצים על קל. למעלה כל פרוסה תחתונה של קרואסון קלוי עם כפית של דיז ' ון, ואז 3 פרוסות של חזיר חם 1 מעל ביצה קלה. כפית את רוטב הגבינה על הביצה ולהשאיר קצת פתוח פנים, על ידי הצבת החלק העליון של הקרואסון בצד.
מקשטים עם פטרוזיליה או עירית, ומגישים.