קלימוצ'ו מנהטן של לה קונדסה
לכו לחנות ותרימו את האמת המרה של ג' רי תומאס, קישוטים: תפוז תפוז, קוקה-קולה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. נסו Perrito De Sal של La Condesa, Alma Blanca של La Condesa, ו Ahumado Seco של La Condesa (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סירופ Calimocho, להוסיף את הקולה, יין אדום, וברנדי לסיר בינוני. מביאים את התערובת לרתיחה מעל חום גבוה, להפחית לרתיחה כבדה, ומבשלים עד נפח מופחת על ידי 1/3, על 10 דקות. אפשר להתקרר.
כדי להפוך את הקוקטייל, לשלב שיפון, Punt E Mes, סירופ Calimocho, וביטר בכוס ערבוב מלא קרח. מערבבים עד טוב מקורר ומתח לתוך כוס קופה מצוננת.
החזק גפרור מואר על המשקה ולסחוט גרידה כתומה על זה כדי להצית שמנים. זרוק את טוויסט לתוך המשקה ומגישים.