קליעה מטוגנת עם פרושוטו
צליעה מטוגנת עם פרושוטו עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 208 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלח, אנדיב, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו קליעה מטוגנת עם פרושוטו, Endive Prosciutto Gratin, ו נקטרינה, פרושוטו וסלט אנדיב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות. חמאה צלחת gratin גדולה או אפייה צלחת (9-by-13 אינץ').
הסר את העלים החיצוניים מן endive, לקצץ את התחתית אם הם מופיעים חום או יבש.
חותכים כל אורך endive במחצית.
בראונינג endive: להמיס 2 כפות של החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') על חום בינוני (nonstick או ברזל יצוק מתובל היטב הם בחירות טובות שכן עלי endive העדינים רגיל מקל וקרע, אבל כל מחבת הגון יעשה). כאשר החמאה פשוט מפסיקה קצף, להוסיף כמה שיותר endive, לחתוך בצד למטה, כפי שיתאים בשכבה רופפת ומבשלים עד הצדדים לחתוך הם משחימים יפה, על 4 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך את האנדיב וחום במשך דקה או שתיים בצד השני.
להעביר את הגבות השחומות לצלחת gratin, הסדרת אותם בצד לחתוך למעלה.
מוסיפים את כף החמאה שנותרה למחבת ומחממים את שאר הכפית. Endive צריך להתאים בשכבה אחת נוח בצלחת gratin.
ארומטיקה ונוזל צליעה: עדיין צריך להיות סרט של חמאה במחבת. עדיין על חום בינוני, להוסיף את הפרושוטיםלהפשיט למחבת ולהפוך למעייל אותם עם החמאה. טאק כמה רצועות בין האנדיב ו לעטוף את השאר על צמרות. מתבלים בפלפל מלח, וזוכרים שהפרושוטו מלוח.
מוסיפים את המניה למחבת ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. לגרד את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ כדי לשחרר כל חתיכות משחימים, ויוצקים את המניה על endive ו prosciutto.
צמות: לכסות את המנה בחוזקה עם נייר כסף. Braise עד endive הם קרסו ורכים כאשר פירסינג עם סכין חדה יש גוון שרוף, 30 עד 35 דקות.
הסר את רדיד ולהוסיף את endive על ידי כפית על כל מיצים מהמחבת. אם המחבת יבשה, מוסיפים 2 כפות מים. צלוי, חשוף, במשך 8 עד 10 דקות נוספות, עד המיצים פאן הפכו צבע קרמל כמעט התאדה לחלוטין.
יוצקים על שמנת כבדה כמות פחותה אם אתה רוצה משהו פחות עשיר טעימות ואופים עד הקרם לוקח על צבע קרמל מתעבה עקביות דמוית רוטב, עוד 6 דקות בערך. כפית על כל טפטוף מחבת, ומגישים חם או בטמפרטורת החדר.
אנדיב מטוגן עם ביצים מטוגנות
יחד עם ביצים מטוגנות בשמן זית, האנדיב המטוגן עושה ארוחת ערב נהדרת.
הוסף פרוסה נוספת של priscutto המתכון בשלב
כאשר האנדיב נעשה, מטגנים ביצים רבות ככל שאתה אוהב בשמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני. החלק את הביצים המטוגנות על צלחות ארוחת ערב, ולהחזיר את המחבת לחום בינוני גבוה.
להוסיף 1 כפית חומץ שרי או חומץ בלסמי, ולתת לו להרתיח במשך כ 1 דקה.
טפטוף חומץ מופחת על הביצים.
מניחים את חם או בטמפרטורת החדר צליעה ליד הביצים, ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;