קליפה כתומה מסוכרת
קליפה כתומה מסוכרת היא ללא גלוטן וטבעוני ומספק כ 3 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 684 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר, תפוזים, מים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לימונצ'לו ומאייר לימון סבאיון עם עוגות מקדאמיה פריכות וקליפת לימון מסוכרת, סלט קינואה עם חמוציות, בצל ירוק וקליפה כתומה, ו צדפות צוללן מיין עם דלורית סקווש, פרושוטו ואדי רינד כתומים (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוזים, הזמנת סעיפים כתומים לשימוש נוסף. לגרד ולזרוק חלק לבן של קליפה.
להביא קליפת תפוז, 2 כוסות מים, ומלח לרתיחה בסיר בינוני. להפחית את החום; לרתיחה 30 דקות.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות קליפה, ומרתיחים עוד 10 דקות.
ניקוז ומגניב. לגרד ולהשליך כל חלק לבן עודף מקליפה כתומה.
חותכים קליפה לרצועות 1/4 אינץ'. תניח בצד.
שלב 2 כוסות סוכר, 1 כוס מים, וסירופ תירס בסיר בינוני. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מגיעה לשלב כדור רך או מדחום ממתקים רושם 23
מוסיפים רינד ומבשלים 5 דקות או עד שהקליפה שקופה; מסננים. לזרוק קליפה עם סוכר.
1 אשכולית גדולה ניתן להחליף.