קליפות הדר מסוכרות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קליפות הדר מסוכרים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 375 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אשכולית ורודה, לימונים, תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגיות ג'ינג'ר-הדר מסוכרות, סביצ'ה צדפות עם הדרים מסוכרים, ו סלט הדר עם זנגביל מסוכר (מתכונים דומים).
הוראות
ניקוד אשכוליות, תפוזים ולימונים באמצעות קליפה מלמעלה למטה ב 6 סעיפים עבור אשכוליות ו 4 עבור תפוזים ולימונים (לא לחתוך לפירות.) משוך את רצועות הקליפה עם האצבעות. החלק סכין קטנה, חדה לאורך בתוך הקליפות כדי להסיר קרום עודף כך קליפות הם על 1/4. עבה.
חותכים קליפות לאורך לרצועות על 1/2 ב. רחב במרכז ומחודד על הקצוות.
שים קליפות ב 3-4 qt. סיר ומוסיפים מים קרים לכיסוי. מביאים לרתיחה, ואז מנקזים. חזור פעמיים נוספות.
מילוי מחבת עם 2 1/2 כוסות מים 2 1/2 כוסות סוכר; להביא לרתיחה, לוודא כי הסוכר מתמוסס.
מוסיפים קליפות ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים בעדינות, ערבוב מדי פעם, עד קליפות להפוך שקוף וסירופ מתחיל ליצור בועות גדולות יותר, על 1 1/2 שעות.
לנקז קליפות, שמירת סירופ לשימושים אחרים (כגון פנקייקס ציפוי) אם אתה רוצה.
מורחים קליפות על מדף קירור לא מגיב להגדיר על גיליון אפייה מצופה קלף.
תן לקליפות להתייבש בן לילה.
שים הנותרים 1 כוס סוכר בקערה ולזרוק קליפות בסוכר על ידי קומץ, מתנער עודף. שים קליפות על תבנית אפייה נקייה ולתת להם להתייבש 1 יותר יום.
מגישים קליפות רגיל או טבול בשוקולד.*
* ממיסים 10 עוז. קצוצים מריר מתוק או שוקולד למחצה במחבת קטנה על מים רותחים בקושי. לטבול קליפות באמצע הדרך לתוך שוקולד; להגדיר על גיליונות אפייה מרופדת בנייר שעווה. צ ' יל עד סט, כ -30 דקות.
המשך קדימה: עד 3 חודשים, מצונן אטום.
תיבת זה: תיבות ברורות קריסטל, מ $2 5/25; clearbags.com