קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות55
מגזין

קליפות פסטה פלורנטין

קליפות פסטה פלורנטין
פסטה פגזים פלורנטין דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 331 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קליפות פסטה ג'מבו, תרד, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו עוף פלורנטין קליפות פסטה לא ממולאות, פגזים ממולאים פלורנטין, ו פגזים ממולאים פלורנטין (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול של קליפות פסטה לרתיחה מים מומלחים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מסננים היטב ושוטפים.
3
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה בינונית שלבו תרד, גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', חלבון ביצה, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט ותיבול איטלקי עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
ממלאים כל קליפת פסטה בכף גדושה של תערובת תרד.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
יוצקים 1 כוס רוטב ספגטי לתבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ', מורחים בצורה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מניחים פגזים במחבת. כפית רוטב ספגטי שנותר מעל קליפות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהקליפות מחוממות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כף מרסלה יבשה1 כף מרסלה יבשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות