קליפות פסטה פלורנטין
פסטה פגזים פלורנטין דורש על 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון, 9 גרם שומן, ובסך הכל של 331 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.5 דולר למנה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם קליפות פסטה ג'מבו, תרד, אגוז מוסקט טחון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך את כולםמתכונים. נסו עוף פלורנטין קליפות פסטה לא ממולאות, פגזים ממולאים פלורנטין, ו פגזים ממולאים פלורנטין (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול של קליפות פסטה לרתיחה מים מומלחים עד אל דנטה.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בקערה בינונית שלבו תרד, גבינת מוצרלה, גבינת קוטג', חלבון ביצה, גבינת פרמזן, אגוז מוסקט ותיבול איטלקי עד לקבלת תערובת אחידה.
ממלאים כל קליפת פסטה בכף גדושה של תערובת תרד.
יוצקים 1 כוס רוטב ספגטי לתבנית אפייה בגודל 8 על 12 אינץ', מורחים בצורה אחידה.
מניחים פגזים במחבת. כפית רוטב ספגטי שנותר מעל קליפות. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 30 עד 40 דקות, או עד שהקליפות מחוממות.