קליפות תפוחי אדמה צלויים עם תוספת קרמית
צריכים ארוחת בוקר ללא גלוטן ? קליפות תפוחי אדמה צלויים עם תוספת שמנת יכול להיות מתכון נהדר לנסות. תמורת 50 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 234 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -15 גרם שומן כל אחת. זה יהיה להיט באירוע ה-4 ביולי שלכם. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. אם יש לכם חמאה, אבקת שום, מיונז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. רק מעטים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא פגע במקום. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -30 דקות . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון די גרוע של 36% . קליפות תפוחי אדמה צלויים , מרק תפוחי אדמה אפויים עמוס עם קליפות תפוחי אדמה מטוגנות פריכות , ותבשיל בטטה עם ציפוי פירורי פקאן דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
חותכים כל תפוח אדמה לאורכו לארבעה פלחים.
חותכים את החלק הלבן, ומשאירים 1/4 אינץ' על קליפות תפוחי האדמה.
מניחים את הקליפות על צלחת המתאימה למיקרוגל.
להכניס למיקרוגל, ללא מכסה, בעוצמה גבוהה במשך 8-10 דקות או עד שהחימום רך.
מרחו חמאה על הקונכיות; הוסיפו רוטב פיקנטי, גבינה ופיסות בייקון.
צלו את תפוחי האדמה, כשהצד של הקליפה כלפי מטה, ללא מכסה, על אש בינונית במשך 4-6 דקות או עד להשחמה קלה. כסו וצלו עוד 2-3 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מפזרים עגבנייה ובצל. בקערה קטנה, מערבבים את חומרי הציפוי.
מגישים עם קליפות תפוחי אדמה.