קליפת אגוזי לוז שוקולד
מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שוקולד מריר, אגוזי לוז, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו אגוזי לוז-קליפת שוקולד משמש, קשיו ואגוזי לוז טופי קליפת שוקולד, ו אגוזי לוז, זרעי דלעת וקליפת שוקולד כהה פיסטוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז על תבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 20 דקות, ערבוב פעם באמצע הבישול. להפוך אגוזים על מגבת.
מגלגלים מגבת, משפשפים עורות. קוצצים בגסות אגוזים.
מערבבים אגוזים, דובדבנים, וג ' ינג ' ר בקערה בינונית.
מניחים שוקולד בכוס מדידה בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה או עד שוקולד נמס, ערבוב כל 15 שניות.
להוסיף תערובת אגוז, ערבוב רק עד בשילוב.
תערובת מורחים באופן שווה על מחבת ג ' לי רול מרופד בנייר כסף; להקפיא 1 שעה. לשבור לחתיכות; לשרת באופן מיידי.