קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 35 דק.
מנות12
ציון בריאות0
מגזין

קליפת אשכולית מתוקה

קליפת אשכולית מתוקה
טארט ' נ ' קליפת אשכולית מתוקה היא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 227 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו אשכוליות, מים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 13%, וזה די רע. נסו טארט שוקולד עם קליפת קלמנטין מסוכרת, טארט אשכוליות, ו טארט אשכוליות עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
עם סכין חדה, ציון כל אשכולית לארבעה חלקים בצורת טריז. שחרר והסר את הקליפה בעזרת כף (שמור פירות לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
פירותפירות
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
2
מניחים קליפה בסיר כבד ומכסים במים קרים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
ניקוז. חזור על התהליך פעמיים, ניקוז בכל פעם. מגניב במשך 5 דקות. בזהירות לגרד עיסת עודף קליפה.
4
חותכים ל-1/4 אינץ'. רצועות.
5
בסיר אחר שלבו 1-1 / 2 כוסות סוכר, מים, דבש ומלח. מבשלים על אש בינונית עד להמסת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
דבשדבש
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוסיפים רצועות אשכוליות; מרתיחים בעדינות במשך 50-60 דקות או עד שכמעט כל הסירופ נספג והקליפה שקופה, תוך ערבוב מדי פעם (שימו לב היטב למניעת חריכה).
מרכיבים שתצטרך
אשכוליתאשכולית
סירופסירופ
7
מסננים רצועות במסננת; תן לעמוד במשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
8
מפזרים את יתרת הסוכר ל-15 אינץ ' לא משומן. 10 אינץ'. איקס 1 אינץ'. פאן.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מפזרים רצועות מעל סוכר; לזרוק לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
10
תן לעמוד במשך 8 שעות או לילה, לזרוק מדי פעם. יש לאחסן בכלי אטום עד 3 שבועות.

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לטארט. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "