קליפת בוטנים וצימוקים
מנה אחת מכילה 3805 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 177 גר' של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 1 . אם יש לך צימוקים, קלויים, שוקולד למחצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: קליפת פסחא: שתי דרכים (קליפת ביצה קרם & קליפת שעועית ג'לי), קליפת בוטנים פריכה, ו קליפת ממתק בוטנים ופופקורן.
הוראות
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר שעווה. ממיסים שוקולד (ראה שוקולד נמס: להיות עדין,? להלן). עם מרית חסינת חום או כף עץ, מערבבים בוטנים וצימוקים.
לגרד תערובת על תבנית אפייה מוכנה להתפשט על 1/2-in. עובי. צ ' יל לנבוח עד המשרד, על 1 1/2 שעות. לשבור או לחתוך לחתיכות. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 ימים או במקרר עד 2 שבועות.
המסת שוקולד: להיות עדין. למלא סיר עם 2 עד 3 ב. של מים. לשים שוקולד קצוץ דק בקערה חסינת חום שיתאים על מחבת (החלק התחתון של הקערה לא צריך לגעת במים); להגדיר קערה בצד. להביא מים לרתיחה, לכבות את החום, ואז להגדיר קערה על מחבת. השתמש מרית חסינת חום או כף עץ כדי לערבב את השוקולד לעתים קרובות ולעודד אפילו נמס. לאחר השוקולד נמס, מערבבים היטב ולהשתמש מיד.