קליפת עוגיות שבבי קינמון
צריך קינוח צמחוני? קליפת עוגיות שבבי קינמון יכולה להיות מתכון מדהים לנסות. מנה אחת מכילה 81 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתאים ל-18 מנות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא פקאן, קינמון, שבבי קינמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: עוגת עוגיות ביסקוף עם שבבי קינמון, עוגיות חמאת קינמון צ'יפ גרנולה, ו עוגיות חמאת קינמון צ'יפס שיבולת שועל.
הוראות
הגדר את המתלה למרכז התחתון של התנור וחימום מראש ל 325 מעלות F. קו גיליון אפייה 13×18 אינץ ' חובה כבדה עם נייר קלף או Silpat.In קערת ערבוב, להקציף במרץ את החלבונים ביצה עד קצף מאוד או להכות אותם עם מערבל כף יד. בהדרגה לטאטא את הסוכר, ואז לטאטא חמאה מומסת, שמן ווניל עד חלקה.
לטאטא את המלח, אבקת אפייה וקינמון, ואז לטאטא את אבקת חלב דל שומן וקמח. מערבבים עד חלקה.הבלילה ריקה על גיליון עוגיות מרופדת להתפשט דק ככל האפשר באמצעות האחורי של כף או מגרד.לפזר שבבי קינמון ופקאנים מעל.
אופים במרכז התחתון של התנור במשך 20 דקות, בודק ב 17 דקות. הקצוות צריכים להיות חומים אבל לא שרוף.
הסר מהתנור. עם חותך פיצה או סכין, מיד לחתוך לחתיכות מבלי להפריד (זהיר אם אתה משתמש Silpat!- אתה רוצה רסיסים, בדומה למה שתקבל אם הכנת בוטנים פריכים. לכסות באופן רופף עם גיליון של נייר ולחזור לתנור במשך 8 דקות נוספות.
תן מגניב במשך 5 דקות על תבנית אפייה, ולאחר מכן בזהירות להרים חתיכות ולהעביר מתלה חוט מגניב פריך.אם אתה נשאר עם כמה עבה, לעיס, חתיכות, להחזיר אותם לתנור ואופים ב 250 במשך 20 דקות, ואז מחדש מגניב. אם הבלילה שלך רזה מספיק בפעם הראשונה, אתה לא צריך את המאפה השני.