קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות19
מגזין

קליקו צ'ילי

קליקו צ'ילי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן וללא חלב מתכונים לאוסף שלך, צ'ילי קליקו עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. זה הר ד ' אובר יש 154 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. 1 אדם התרשם מתכון זה. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. צאו לחנות ואספו שעועית כליה, מלח ופלפל, חומץ סיידר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 66%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: שעועית קליקו, סלט קליקו, ו המבורגרים קליקו.

הוראות

1
בתנור הולנדי מבשלים את הבקר, הפלפל הירוק, הבצל, הסלרי והשום על אש בינונית עד שהם כבר לא ורודים; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות3 כוסות לחם שיבולת שועל בן יום חתוך לקוביות
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מערבבים את שאר החומרים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות או עד שהם מסמיכים ומחוממים, תוך ערבוב מדי פעם.

יין מומלץ: קאווה, שיראז, Grenache

צ ' ילי בתפריט? נסה להתאים עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות את ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
ג ' וב אי קייטס רזרבה דה לה פמיליה קאווה גראן רזרבה ברוט טבע
בצבע זהב חיוור, לקאווה זו יש ניחוחות של אפרסק לבן בוגר, לחם קלוי ותה ירוק עם רמזים של הדרים לימון ומשמשים. לא פחות עשיר ורחב, טעמים אלה ממשיכים להתפתח על החיך.