קלמרי
זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לכו לחנות ותביאו אורגנו, פלפל טחון, דיונון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: קלמרי בערב חג המולד / Calamari In Umido per la Vigilia di Natale, קלמרי, ו קלמרי.
הוראות
מחממים שמן במחבת או בסיר כבדה ועמוקה. שמן צריך להיות מחומם ל 365 מעלות F (180 מעלות C).
בגודל בינוני ערבוב קערה לערבב יחד קמח, מלח, אורגנו ופלפל שחור. לדלות דיונון דרך תערובת קמח ותבלינים.
מניחים דיונון בשמן במשך 2 עד 3 דקות או עד חום בהיר. היזהר מתבשל יתר על המידה, דיונון יהיה קשה אם מבושל יתר על המידה. דיונון יבש על מגבות נייר.
מגישים עם טריזים של לימון.