קלמרי בגריל מזוגג בדבש על תרד נבול עם קוסקוס כפת
קלמרי בגריל מזוגג בדבש על תרד נבול עם קוסקוס כפתורי הוא מאכל שמגיש 4. תמורת $4.11 למנה , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 442 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -4 גרם שומן . גשו לסופר וקנו יין אורז, שמן זית, פלפל לימון ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה נטולת חלב ופסקטרית . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 79% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: בשר חזיר מזוגג בדבש עם ירקות נבולים , סלמון מזוגג במיסו עם תרד נבול , וסלמון מזוגג במיסו עם תרד נבול .
הוראות
לקוסקוס צלפים: מבשלים קוסקוס לפי הוראות האריזה, מוסיפים צלפים ואורגנו בתחילת זמן הבישול.
מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור ממש לפני ההגשה.
מצפים מחבת גריל או מחבת פסים בתרסיס בישול ומניחים על אש בינונית-גבוהה לחימום מוקדם. מתבלים את שני הצדדים של הקלמרי במלח ופלפל לימון.
מניחים קלמרי על מחבת חמה ומבשלים 2 דקות לכל צד, עד להזהבה. בקערה קטנה, טורפים יחד דבש ויין אורז.
מברישים את התערובת על שני הצדדים של הקלמרי ומבשלים 1 עד 2 דקות נוספות לכל צד, עד שהיא מוכנה ואטומה.
בינתיים מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים שום ומבשלים דקה אחת.
מוסיפים תרד, מכסים ומאדים דקה אחת, עד שהתרד נבול. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור. פורסים קלמרי לרוחב לטבעות ומגישים על תרד קבול.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
ניתן לשלב אנטיפסטי עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. Famille Vincent Cremant de Bourgogne עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-24 דולר לבקבוק.
![Famille Vincent Cremant de Bourgogne]()
Famille Vincent Cremant de Bourgogne
מענבי השרדונה נוצץ זה מעניק ברית לרעננות, גוף וחלקות. הקרמנט ברוט יבש ומציע בועות עדינות (1.5 מיליון/30 דקות - ספרנו אותן אבל אתם לא חייבים להאמין לי בשביל זה!), רמזים לפרחים באף, פריכים ופירותיים בחך. זוהי קלאסיקה נהדרת לכל אירוע חגיגי.