קלמרי מטוגן עם בזיליקום ולימון עם ארביאטה
קלמרי מטוגן עם בזיליקום ולימון עם ארביאטה עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 797 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 13 שעות אם יש לך קלמרי, חלב, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: קלמרי עם רוטב לימון-בזיליקום, סלט קלמרי מטוגן עם אוכמניות ולימון, ו Rigatoni עם שרימפס, קלמרי ובזיליקום.
הוראות
מוסיפים טבעות קלמרי לקערת ערבוב גדולה ומכסים בחלב (משתמשים פחות או יותר כדי לכסות את הקלמרי לחלוטין. לקלף שיני שום בעדינות להכות עם הצד של סכין כדי לפתוח את ציפורן ולשחרר כמה מיצים.
מוסיפים לקערה, מתבלים במלח ופלפל, ואז מכסים ומקררים בין לילה.
חום כ 3 אינץ ' של שמן צמחי ל 350 מעלות F. בסיר עמוק או סיר תחתית כבד.
הסר את הקערה calamari מהמקרר מערבבים בזיליקום. הגדר 2 קערות ערבוב גדולות: 1 עם מסננת יושב בו והשני עם קמח מתובל. תזרקו את הקלמרי למסננת ותנקזו את החלב. לנער את המסננת כדי להסיר נוזל עודף ואז למקם את קלמרי מתוח בזיליקום לתוך הקמח. לזרוק מעיל, ולאחר מכן למקם בחזרה לתוך המסננת כדי להסיר עודף קמח. מטגנים (גם קלמרי וגם עלי בזיליקום) בקבוצות עד קריספי וזהוב חום, על 2 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר את עלי קלמרי ובזיליקום למגש מרופד מגבות נייר לניקוז, כפי שאתה מבשל.
הגדר מחבת גדולה מעל חום בינוני ולהוסיף 3 כפות שמן זית.
מוסיפים שום קצוץ, פתיתי בצל ופלפל אדום.
לטגן עד ריחני ולאחר מכן להוסיף עגבניות ויין. לשבור את העגבניות עם החלק האחורי של כף העץ שלך ומבשלים חשפו במשך 20 דקות עד כמה מיץ הצטמצם. כאשר נעשה, לתת לו תיבול סופי עם מלח ופלפל, ואז מחית בבלנדר (או להשתמש בבלנדר טבילה) עד חלקה. מתבלים עם מלח ופלפל וסוכר ומגישים עם קלמרי.