קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף

קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף
קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף יכול להיות רק ללא חלב ופסקאטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 784 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, ביצה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני, טאטסוטאז'עוף מטוגן עם מיונז יוזו חריף, ו מיונז אנשובי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו את הביצה, האנשובי, מיץ הלימון, הפטרוזיליה והקאיין. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן להכנת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מעבירים את הרוטב לקערה ומקררים, מכוסים היטב, עד 2 ימים, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
חותכים את הקלמרי לטבעות בגודל 1/4 אינץ'. אם המחושים גדולים, חצוי או רבע אותם לאורכם. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
4
יוצקים את השמן לסיר 3 ליטר בעל תחתית כבדה וישרה, בקוטר של כ-8 אינץ'. כדי למנוע מהשמן לבעבע בעת טיגון הקלמרי, התבנית צריכה להיות לא יותר מ-1/3 מלאה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)8 חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים (1.55 אונקיות כל אחד)
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
5
מחממים את השמן ל 360 מעלות צלזיוס על מדחום שומן עמוק. (כדי לבדוק את הטמפרטורה ללא מדחום, זרוק חתיכת לחם קטנה בגודל קרוטון לשמן. הוא אמור לצוף אל פני השטח מיד ולהשחים קלות תוך כ-45 שניות.)
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
שלב בקערה את פירורי הקמח וקרקר הגרהם. מחלקים את הקלמרי ל -2 או 3 קבוצות לטיגון קל יותר. זורקים כל אצווה לתערובת הקמח לציפוי אחיד. לנער את קלמרי במסננת רשת לשפוך ציפוי עודף. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מורידים בעדינות כל מנת קלמרי לשמן החם ומטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
8
מפזרים מלח. את הקלמרי המבושל אפשר לשמור על חום בתנור נמוך בזמן שממשיכים. בדוק את טמפרטורת השמן שלך (360 מעלות פרנהייט) וחזור עם הקלמרי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מגישים חם עם מיונז האנשובי המצונן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

קלמרי מטוגן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פארם מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.