קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות3
ציון בריאות20
מגזין

קלצונה

קלצונה
קלצונה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 917 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-5 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-123 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך שמרים, קמח לחם, רוטב פיצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אבקת חלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק פרות כקינוח. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מצטיין של 84%. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, Calzone, ו Calzone (מתכונים דומים).

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 32 דולר לבקבוק.
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
Mazzei Fonterutoli קיאנטי Classico
"הרבה בשר, פירות יער ואופי שזיף על האף והחך. בעל גוף מלא, עם טאנינים קטיפתיים וגימור ארוך ועשיר. סגנון מנוון שאני אוהב. איכות רצינית עבור הבציר. אין קסטלו בשנת 2002, אז זה שודרג."- יין SpectatorColor: סגול עמוק-אדום אבל בהיר ומרוכז במיוחד.זר: אינטנסיבי מאוד ומורכב עם ניחוחות של דובדבנים ופטל מלווה בגוונים קלויים ומתובלים.טעם: ההשפעה בפה היא נוקבת אך רכה בשל מבנה משמעותי של טאנינים שבו אלה רכים ומעוגלים היטב להתבלט. החומציות מתמזגת עם גוף היין ומסייעת להעברת תחושות נעימות של חום וכוח. היין כולל גימור ארוך יוצא דופן עבור קיאנטי קלאסיקו רגיל.