קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות40
מגזין

קלצונה איטלקית אמיתית

קלצונה איטלקית אמיתית
Calzones איטלקי אמיתי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 2. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1098 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פפרוני, מלח, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . מתכונים דומים: קלצונה איטלקית אמיתית, Calzones איטלקי Pinwheel, ו קציצה איטלקית Calzones.

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק: בקערה קטנה, לפזר שמרים במים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים את השמן, הסוכר והמלח; מערבבים בכוס 1 של הקמח עד חלקה. מערבבים בהדרגה את שאר הקמח, עד שהבצק חלק ועובד. ללוש בצק על משטח מקומח קלות במשך כ 5 דקות, או עד שהוא אלסטי.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
שמן בישולשמן בישול
3
מניחים בצק בקערה המכילה 1 כפית שמן זית, ואז הופכים את הבצק, מכסים ומניחים לעלייה במשך 40 דקות, או עד שכמעט הוכפלו.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
כדי לעשות מילוי: בעוד הבצק עולה, לשלב את גבינת ריקוטה, גבינת צ ' דר, פפרוני, פטריות ועלי בזיליקום בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
גבינת ריקוטהגבינת ריקוטה
בזיליקום טריבזיליקום טרי
פטריותפטריות
פפרוניפפרוני
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מערבבים היטב, מכסים קערה ומקררים כדי להירגע.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
כאשר הבצק מוכן, אגרוף אותו ולהפריד אותו ל 2 חלקים שווים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
8
מגלגלים חלקים לתוך עיגולים דקים על משטח מקומח קלות. מלא כל מעגל עם 1/2 של מילוי גבינה / בשר לקפל מעל, אבטחת קצוות על ידי קיפול פנימה לחיצה עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
בשרבשר
גלולגלול
9
מברישים את החלק העליון של כל קלצונה עם ביצה ומניחים על גיליון עוגיות משומן קלות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מגישים חם.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Antinori Badian Passignano קיאנטי Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.