קלצונה איטלקית אמיתית
Calzones איטלקי אמיתי הוא מתכון ים תיכוני המגיש 2. מנה אחת מכילה עד 50 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 1098 קלוריות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך פפרוני, מלח, פטריות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. . מתכונים דומים: קלצונה איטלקית אמיתית, Calzones איטלקי Pinwheel, ו קציצה איטלקית Calzones.
הוראות
כדי להפוך את הבצק: בקערה קטנה, לפזר שמרים במים.
מוסיפים את השמן, הסוכר והמלח; מערבבים בכוס 1 של הקמח עד חלקה. מערבבים בהדרגה את שאר הקמח, עד שהבצק חלק ועובד. ללוש בצק על משטח מקומח קלות במשך כ 5 דקות, או עד שהוא אלסטי.
מניחים בצק בקערה המכילה 1 כפית שמן זית, ואז הופכים את הבצק, מכסים ומניחים לעלייה במשך 40 דקות, או עד שכמעט הוכפלו.
כדי לעשות מילוי: בעוד הבצק עולה, לשלב את גבינת ריקוטה, גבינת צ ' דר, פפרוני, פטריות ועלי בזיליקום בקערה גדולה.
מערבבים היטב, מכסים קערה ומקררים כדי להירגע.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
כאשר הבצק מוכן, אגרוף אותו ולהפריד אותו ל 2 חלקים שווים.
מגלגלים חלקים לתוך עיגולים דקים על משטח מקומח קלות. מלא כל מעגל עם 1/2 של מילוי גבינה / בשר לקפל מעל, אבטחת קצוות על ידי קיפול פנימה לחיצה עם מזלג.
מברישים את החלק העליון של כל קלצונה עם ביצה ומניחים על גיליון עוגיות משומן קלות.
אופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 30 דקות.