קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

קלצונה עם רוטב פסטה

קלצונה עם רוטב פסטה
Calzones עם רוטב פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 354 גרם חלבון 377 גרם של שומן, וסך הכל 9005 קלוריות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %88 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש גבינת מונטריי ג'ק, פלפל, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: Calzones עם רוטב פסטה, קלצונה ברוטב עגבניות איטלקי, ו שלוש גבינות חזיר Calzones עם רוטב מרינרה תוצרת בית.

הוראות

1
מערבבים יחד הראשון 5 מרכיבים עד מעורבב. מערבבים פפרוני ופרוסות גבינה קצוצות.מחלקים כל פיצה קרום לתוך 2 מנות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
מגלגלים כל מנה בצק למעגל 7 אינץ'.כפית 1/2 תערובת גבינת קוטג ' כוס במרכז כל מעגל. מקפלים בצק על מילוי, הקשה על הקצוות לאטום; מניחים על גיליון אפייה מרופד בנייר אלומיניום משומן קלות. זין בצק כמה פעמים עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים ב 375 במשך 20 עד 25 דקות או עד הזהב.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
בואו לעמוד 5 דקות.
5
מגישים calzones עם רוטב פסטה חם.* בשר חזיר מבושל קצוץ ניתן להחליף לפרוסות פפרוני.רוטב פסטה:.בצל קצוץ ושום בשמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני 10 דקות או עד הבצל רך. מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות ומרכיבים הנותרים. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 שעות. מחלקים למנות מתכון; ומקפיאים את שאר המנות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות פפרוניפרוסות פפרוני
רוטב פסטהרוטב פסטה
חזיר מבושלחזיר מבושל
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת

מרכיבים

2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)2קילוגרםעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות2קילוגרםעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת קוטג'קרדגבינת קוטג'קרד1גבינת פרמזן מגוררתמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1גבינת פרמזן מגוררתמים חמים (100°F)מים חמים (100°F)1כף. חומץ ביין אדוםפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ4שיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי2קרום: פירורי קרקר גרהםתיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש2קרום: פירורי קרקר גרהםתיבול איטלקי מיובשתיבול איטלקי מיובש42 כפות חמאה מומסתגבינת מונטריי ג'ק, קצוצהגבינת מונטריי ג'ק, קצוצה2smallsבצל, קצוץבצל, קצוץ2smallsבצל, קצוץבצל, קצוץ3קרום: פירורי קרקר גרהםגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת3קרום: פירורי קרקר גרהםגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת4731 לב מפאלדי טרי אם אפשררוטב פסטה, מופשררוטב פסטה, מופשר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסק יבשפלפל אדום מרוסק יבש1אוראו ממולאים כפוליםפלפל אדום מרוסק יבשפלפל אדום מרוסק יבש99פלפל האבנרופרוסות פפרוני חבילה, קצוץפרוסות פפרוני חבילה, קצוץ99פלפל האבנרופרוסות פפרוני חבילה, קצוץפרוסות פפרוני חבילה, קצוץ567פלפל האבנרוקרום cansrefrigerated פיצה מוכןקרום cansrefrigerated פיצה מוכן567פלפל האבנרוקרום פיצה מוכן בקירורקרום פיצה מוכן בקירור1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה680פלפל האבנרופיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה680פלפל האבנרופיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים2בצל צהוב בינוני, קצוץאורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. קיאנטי פיקיני קלאסיקו עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
פיקיני קיאנטי קלאסיקו
אף מורכב ומתמשך מלא הערות של דובדבנים ופירות יער. החיך בנוי היטב, אלגנטי, עגול וחלק עם הערות פירותי טאנינים רכים וגימור ארוך. זיווג אידיאלי עבור בשר אדום בגריל ופסטה אל ראגו. תערובת: 90% סנג ' ובזה, 10% מרלו