קלצונה צמחוני
קלצונה צמחוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 23 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 694 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, בצל, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו קלצונה צמחוני (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 232°. מחלקים בצק פיצה ל 8 חתיכות.
מרדדים כל לדיסק עגול 8 אינץ'.
כדי להפוך את המילוי, במחבת 10 אינץ', שמן חום מעל בינוני לחום בינוני עד בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פלפל, קישואים ופטריות; מבשלים 5 עד 7 דקות או עד שהירקות מתחילים להתרכך.
להוסיף תרד; להמשיך לבשל על 2 דקות או עד wilts תרד. מערבבים שום; לבשל 1 דקה יותר.
הסר מהחום; להפריש להתקרר מעט.
כדי להפוך כל קלצונה, להפיץ 2 כפות פסטו על הבצק עגול. למעלה עם מילוי.
מפזרים 1/4 גבינת גודה כוס. (להתנגד לפיתוי למלא את הבצק.) לקפל בצק מעל; הקש קצה טוויסט לאטום.
מניחים על דף עוגיות ungreased.
אופים 15 עד 20 דקות או עד חום זהוב.
חותכים calzones לשניים כדי לשרת.