קלצונה של קציצות
קציצה Calzones עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 483 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, כדורי בשר, גבינת מוצרלה חלקית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב קרום העוגה בקירור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות תות פטריוטיות כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו קציצה Calzones, קציצה Calzones, ו קציצה איטלקית Calzones (מתכונים דומים).
הוראות
ידיים על: 10 דקות בסך הכל: 35 דקות מחממים תנור ל 218°. Spray תבנית אפייה עם ספריי בישול.
מערבבים עגבניות עם הרוטב שלהם, כדורי בשר ובזיליקום בקערה בינונית; להפריש.
מניחים 1 קרום עוגה על תבנית אפייה מוכנה. כפית חצי מתערובת כדורי הבשר באופן שווה על חצי קרום, משאיר גבול 1 אינץ ' סביב קצה הקרום.
מפזרים חצי מהגבינה. מקפלים את הקרום לשניים כדי לצרף מילוי; קמצוץ את הקצוות יחד כדי לאטום.
חותכים חריצים בחלק העליון של הקרום עם סכין חדה לפרוק. חזור עם שאריות הקרום, שאריות תערובת כדורי הבשר והגבינה שנותרו.
אופים 20 עד 25 דקות, או עד חום זהוב.
חותכים כל קלצונה ל 3 פלחי לשרת.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון