אם יש לכם עוף, רוטבגאס, תפוחי אדמה חדשים בגוון אדום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : הטוב ביותר אי פעם עוף צלוי וירקות שורש, עוף צלוי מהיר וירקות שורש, ו העוף הצלוי האהוב על תומאס קלר.
הוראות
1
מחממים תנור ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוף
2
חתוך את עצם הבריח של העוף: השתמש בסכין חיתוך כדי לחתוך את עצם הבריח מאזור הצוואר / השד של העוף. אתה כנראה צריך להשתמש באצבעות שלך כדי להרגיש מסביב לזה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומים
3
זה קצת מסובך, אבל אם אתה יכול להסיר את עצם הבריח קודם, זה יהפוך את העוף קל יותר לגלף אחרי שהוא מבושל. (קלות זו של גילוף בעתיד היא הסיבה היחידה להוציא את העצם, כך שתוכל להשאיר אותו אם אתה רוצה.)
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
4
העונה חלל: בנדיבות העונה חלל של העוף עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
הוסף שלוש שיני שום ו 5 ענפים של הקורנית לחלל, באמצעות הידיים שלך כדי לשפשף את הקורנית ושום בכל רחבי החלל.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כוסות שיני שום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
6
מסבך את העוף:
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
חותכים קטע 3-רגל של חוט מטבח כותנה.
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
8
מניחים את העוף כך שהוא חזה למעלה, ואת הרגליים מצביע לכיוונך. תכניס את קצות הכנפיים מתחת לתרנגולת. לעטוף את החוט מתחת לקצה הצוואר של הציפור, מושך את החוט מסתיים מעל השד, לכיוונך, plumping את השד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
ואז לחצות את החוט מתחת לשד (מעל חלל ובין הרגליים). לעטוף כל קצה סביב קצה הרגל הקרובה ביותר, ולקשור בחוזקה כך הרגליים לבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מניחים את הירקות, בצל, שום, ואת קורנית הנותרים sprig לתוך קערה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
הוסף 1/4 כוס שמן זית וזרוק עם הידיים עד מצופה היטב. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3
מורחים את העוף בשמן ומתבלים היטב במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מניחים עוף על מצע הירקות במחבת ברזל יצוק: ליצור מיטה של ירקות השורש במחבת ברזל יצוק גדול (או להשתמש במחבת צלייה רגילה אם אין לך מחבת ברזל יצוק.) אבי אוהב להשמיט את תפוחי האדמה בשלב זה ולסדר אותם סביב העוף.
מניחים את העוף על מיטת הירקות. למרוח את החלק העליון של חזה עוף עם חמאה. (שימו לב שהוספנו כמה גבעולים נוספים של קורנית לצמרת, כנראה בגלל שאבא שלי שכח להוסיף אותם לירקות! אבל זה עדיין עבד.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2 כוסות שיני שום
1
מניחים את המחבת בתנור וצולים את העוף במשך 25 דקות ב 475 ° F. ואז להפחית את החום ל 204° וצולים במשך 45 דקות נוספות, או עד החלק העבה ביותר של הירך רושם165 על מדחום בשר והמיצים לרוץ ברור.