קמח תירס וצדפות מצופות תבלינים
אם יש לכם אבקת בצל, כוסברה טחון, צדפות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מדהים spoonacular ציון של 34%. מתכונים דומים: צדפות בקמח תירס עם צ'ימיצ' ורי מנטה, אבטיח פטה סלט עם צדפות מטוגנות בקמח תירס, ו צדפות ספייס-קרושות עם צלפים פריכים.
הוראות
שלב הראשון 6 מרכיבים במנה רדודה. לדלות את שני הצדדים של צדפות בתערובת קמח תירס.
מחממים שמן זית וחמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים צדפות למחבת ומבשלים 3 דקות. בזהירות להתהפך; לבשל 1 דקה או עד הסוף.