קמחי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קימצ'י. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 8 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 6 שעות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, שום, סוכר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו ארוחת ערב: קמחי Jigae (תבשיל קמחי), מולים בקארי אדום עם פירה קמחי מספר הבישול של קמחי, ו מערבבים קמחי מטוגן ואורז (קמחי Bokkeumbap) (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים בקערה 1 כוס מלח במספיק מים כדי לכסות מגורי כרוב.
מוסיפים כרוב לקערה ומניחים בצד 3-4 שעות.
מערבבים שום, זנגביל ורוטב דגים בבלנדר או מעבד מזון מיני ומחית
בקערה גדולה לשלב צנון, בצל ירוק, ירקות, מחית שום, אבקת צ ' ילי, מלח כף הנותרים, וסוכר. לזרוק בעדינות ולהניח בצד עד כרוב מוכן.
הסר כרוב מהמים ולנער או לסחוט עודפי מים. ממלאים את תערובת הצנון בין כל עלה כרוב. העבודה יוצרת את העלים החיצוניים הגדולים פנימה. כאשר כל הכרוב הוא ממולא במקום ואז לתוך קערה ולחץ אותם בחוזקה.
בואו במרינדה במקרר 2-3 ימים את קוצצים לחתיכות 2 אינץ ' ומערבבים היטב. הקימצ ' י מוכן לאכול אבל ישתפר עם קצת תסיסה. לאחר 3 שבועות את הקימצ ' י הנותרים לא צריך לאכול גלם, אבל משמש כמרכיב בסירים חמים, כופתאות, או אורז מטוגן.