קממבר אפוי
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לחם, יין, עלי קורנית, פתיתי צ'ילי. , שהוא מוצק. קממבר אפוי, קממבר אפוי עם אגסים, ו ערכת קממבר אפויה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
Unwrap 250g קממבר, ברי או דומה מן האריזה שלה, ואז למקם בחזרה לתוך הקופסה שלה. לקשור חוט סביב התיבה כדי לאבטח.
חותכים את הגבינה כמה פעמים העליון עם 1 כף ורמוט, יין לבן יבש או קירש, 2 ענפי טימין וקורט של פתיתי צ ' ילי יבשים.
אופים על מגש אפייה במשך 20 דקות עד דביק.
מגישים עם לחם קלוי או קרקרים לטבילה.