קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קממבר אפוי

קממבר אפוי
מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש לחם, יין, עלי קורנית, פתיתי צ'ילי. , שהוא מוצק. קממבר אפוי, קממבר אפוי עם אגסים, ו ערכת קממבר אפויה דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
Unwrap 250g קממבר, ברי או דומה מן האריזה שלה, ואז למקם בחזרה לתוך הקופסה שלה. לקשור חוט סביב התיבה כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
קממברקממבר
קרקרים מגוונים ו/או פירות טרייםקרקרים מגוונים ו/או פירות טריים
3
חותכים את הגבינה כמה פעמים העליון עם 1 כף ורמוט, יין לבן יבש או קירש, 2 ענפי טימין וקורט של פתיתי צ ' ילי יבשים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
יין לבן יבשיין לבן יבש
חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)
ורמוטורמוט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קירשהקירשה
4
אופים על מגש אפייה במשך 20 דקות עד דביק.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מגישים עם לחם קלוי או קרקרים לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
לכריכהלכריכה
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק