קנה סוכר רך לשרת גלידה
קנה סוכר רך לשרת גלידה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 16 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 944 קלוריות. לך לחנות ותביא את קצ'אסה, קנה סוכר, קורנפלור ועוד מספר מצרכים לעשות היום. קיץ יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מייפל קינמון רך לשרת גלידה, בננה שוקולד רך לשרת "גלידה" {Vegan}, ו גלידת אבוקדו עם גלידה רכה משוקולד קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
עם סכין כבד או סכין קצבים, לחתוך קנה סוכר למקטעים 4 3 אינץ'. פיצול כל קטע לרבעים לאורך, ולאחר מכן לארגן לחתוך בצד על תבנית אפייה. מבשלים תחת מטלית במשך חמש דקות, רק עד המשטחים לחתוך נראה יבש מעט. באמצעות הסכין הכבד שלך, לקלף את העור החיצוני משם קוצצים מקל לתוך גושים קטנים. תהליך במעבד מזון עד מקל שבור ודומה זנגביל טחון. אתה צריך בין 1 1/4 ו 1 1/2 כוסות של קנה סוכר טחון.
יוצקים 1/4 כוס חצי חצי לתוך קערה קטנה ושלוש כפות באחר.
להקציף קורנפלור לתוך הקערה הראשונה עד לא גושים להישאר ומפזרים ג ' לטין מעל הקערה השנייה.
שאר חום של חצי וחצי בסיר כבד על חום בינוני עד שזה מגיע לרתיחה.
הסר מהחום, מערבבים בקני סוכר, ומכסים לתת תלול במשך שעתיים.
להחזיר חלב לרתיחה על חום נמוך בינוני, הוספת סוכר ומלח.
לטאטא תרחיף תירס ומבשלים, לטאטא לעתים קרובות, עד פודינג צורות אצבע סחוב על הגב של כף משאיר קו נקי.
מקפלים 18 אינץ ' של גזה על עצמו ומניחים מעל מיכל אטום. מסננים פודינג דרך בד. לאסוף פינות בד ולסובב לתוך צרור הדוק. לסחוט צרור חזק לנקז את פודינג, ואז להשליך. מערבבים בתערובת ג 'לטין וcachaça עד מתמוסס ג' לטין. הגדר במקרר לצנן עד להגדיר, לילה או לפחות ארבע שעות.
הבסיס יהווה ג ' ל מתנודד כאשר מוגדר. נטישה במכונת גלידה עד הגלידה יש את המרקם של לשרת רך והוא בכלל לא נוזל. לאכול מיד,או לצנן במקפיא במיכל אטום. כדי להחזיר את מרקם הגשה רך, לתת להפשיר גלידה עד סף התכה לאחר הקפאה.