קנולי II
קנולי ii דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. גשו לסופר וקנו שוקולד צ'יפס, מים, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: Chocolate Chip-Orange Cannoli (Cannoli di Ricotta), קינוח קנולי פיזזן ופיצטות שוקולד קנולי, ו קנולי.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הביצים, הסוכר, חמאה מומסת ושמן. מערבבים בקמח, סודה לשתייה וקינמון. לאחר מכן מוסיפים את המים הקרים והחומץ.
מחממים את ברזל הפיצלה. זרוק את הבלילה קנולי 1 כף בכל פעם על הברזל, לסגור את המכסה ואופים במשך 1 עד 2 דקות. בזהירות להסיר עוגיות להתגלגל על צילינדרים בישול בזמן שהם חמים. לאפשר להם להתקרר ולהסיר מן הגליל. למלא כאשר כל הפגזים כבר אפוי ומקורר.
בקערה בינונית, מערבבים יחד את גבינת ריקוטה, סוכר ווניל עד חלקה. מקפלים את שבבי שוקולד ודובדבנים (אם תרצה). השתמש שקית מאפה כדי צינור המילוי לתוך הפגזים.