קני חג המולד מתוקים
קני חג המולד המתוק דורש כ -55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה משרת 30. צופה בדמות שלך? מתכון צמחוני לקטו אובו זה מכיל 192 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -8 גרם שומן למנה. תמורת 30 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. אם יש לכם קמח, קליפת תפוז, מים חמים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמזנון לא יקר לחג המולד . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי של 0% . מתכונים דומים: קרינגל חג המולד קראק (הקראק הטוב ביותר של חג המולד אי פעם!) , עוגיות סוכריות סוכריות חג המולד האלוהיות וחג המולד עם ברווז פקין .
הוראות
בסיר מערבבים את כל מרכיבי המילוי. מביאים לרתיחה; מנמיכים את האש ומבשלים 5 דקות. מצננים לטמפרטורת החדר.
בינתיים, לבצק, צורבים חלב ומצננים עד פושר. ממיסים שמרים במים; לְהַפְרִישׁ. בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר, מלח וקליפת לימון.
חותכים חמאה עד שהתערובת מזכירה ארוחה גסה.
מוסיפים חלב, תערובת שמרים וביצים.
מניחים את הבצק בקערה משומנת. מכסים היטב בניילון נצמד; מקררים לפחות שעתיים.
מחלקים את הבצק לשניים. על משטח מקומח היטב, מרדדים כל חצי בצק לתבנית 18 אינץ'. x 15 אינץ'. מַלבֵּן. מחלקים את המילוי ומורחים על כל מלבן. קפלו כל מלבן לשלישים, החל מה-15 אינץ'. צַד. כעת הבצק יהיה בגודל 15 אינץ' על 6 אינץ'.
חותכים כל חלק ל-15 רצועות קצרות. מסובבים כל רצועה ומעצבים למקל ממתקים.
מניחים על ניירות אפייה משומנים.
אופים ב-375 מעלות למשך 15-18 דקות או עד להזהבה. מצננים על רשתות. מקפיאים עם ציפוי סוכר של קונדיטורים אם רוצים.