קני ספגטי
קני ספגטי הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 550 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 13 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם עלי תרד, כדורי מוצרלה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו קני ספגטי, קיני דלעת ספגטי עם כדורי בשר # SundaySupper, ו Spaghetti Junction: The $4 Spaghetti That Tasts Almost as The $24 Spaghetti From Roy Choi ' S ' L. A. Son (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: ארבעה מחבתות springform קוטר 4 אינץ
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה התחתונה ואת הצדדים של ארבעה מחבתות קפיץ בקוטר 4 אינץ'.
עבור הפסטה: להביא סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על חום גבוה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד רך אבל עדיין מוצק לנשוך, ערבוב מדי פעם, 8 עד 10 דקות.
מסננים את הפסטה ומניחים בקערה גדולה.
מוסיף את התרד, גבינה, שמן 1/2 כפית מלח. לזרוק היטב עד התרד הוא נבול. להפריש להתקרר.
להרכבה: לנצח את הפרמזן, חלב, מלח וביצה יחד בקערה גדולה עד חלקה.
יוצקים את הרוטב על תערובת הספגטי עד בשילוב טוב. לסובב 1/2 כוסות של תערובת ספגטי סביב מלקחיים או מזלג גדול ולהעביר את המחבתות מוכן. הפוך שקע באמצע כל קן של פסטה טפטוף עם שמן זית.
בואו מגניב 10 דקות לפני הסרת הצדדים מן המחבתות.
הסר את תחתית המחבתות מן הקינים באמצעות מרית מתכת דקה.
כפית 1/2 כוס רוטב המרינרה על כל אחת מ -4 צלחות הגשה.
מניחים את קני הספגטי על הרוטב.
מניחים 3 כדורים של מוצרלה בכל קן ומגישים.