קניש של שרה
הקניש של שרה הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, חלמונים ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 3 שעות. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), קניש תפוחי אדמה, ו מתאבן קניש תפוחי אדמה מיני תרד (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מערבבים תפוחי אדמה ובצל בקערה גדולה; מתבלים עם 2 כפיות מלח, פלפל, סוכר ושום. מחית עד חלקה; להפריש.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
לנצח ביצים, 1/2 כוס שמן צמחי, מים חמים, ו 1 כפית מלח. מערבבים בהדרגה קמח. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. מחלקים את הבצק לשלישים ומגלגלים כל חתיכה החוצה לכ-9x13 אינץ'. פורסים את הבצק מגולגל לחצי לאורכו, ואז מורחים את תערובת תפוחי האדמה במרכז כל רצועה.
מגלגלים כל רצועה סביב המילוי ולחץ בעדינות כדי לאטום. חזור עם הבצק הנותר ומילוי לסיום עם שישה בולי עץ.
חותכים כל יומן לפרוסות 1 אינץ ' ומניחים בצד חתוך על תבנית אפייה מוכנה. לחץ בעדינות את הקצוות של הבצק לכיוון מרכז תערובת תפוחי האדמה כדי ליצור לחמניה. מקציפים חלמונים וחלב יחד בקערה קטנה.
מברשת כל קניש עם תערובת חלמון ביצה.
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 35 עד 45 דקות.