קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות60
ציון בריאות2
מגזין

קניש של שרה

קניש של שרה
הקניש של שרה הוא צמחוני ומספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים חמים, חלמונים ביצה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-117 היו אומרים שהוא פגע במקום. זה עובד הכי טוב כמו מתאבן, והוא נעשה בסביבה 3 שעות. . עם כפית ציון של 36% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגות שרה ברנאר (שרה ברנאר-קאגר) (דנית), קניש תפוחי אדמה, ו מתאבן קניש תפוחי אדמה מיני תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה לתוך סיר גדול ומכסים במים מלוחים. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד מכרז, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
לנקז ולאפשר קיטור יבש במשך דקה או שתיים.
3
חום 1/4 כוס שמן צמחי במחבת מעל חום בינוני. מערבבים את הבצל; מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מערבבים תפוחי אדמה ובצל בקערה גדולה; מתבלים עם 2 כפיות מלח, פלפל, סוכר ושום. מחית עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
שוםשום
בצלבצל
פלפלפלפל
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
לנצח ביצים, 1/2 כוס שמן צמחי, מים חמים, ו 1 כפית מלח. מערבבים בהדרגה קמח. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. מחלקים את הבצק לשלישים ומגלגלים כל חתיכה החוצה לכ-9x13 אינץ'. פורסים את הבצק מגולגל לחצי לאורכו, ואז מורחים את תערובת תפוחי האדמה במרכז כל רצועה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
תפוח אדמהתפוח אדמה
מורחיםמורחים
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ביצהביצה
גלולגלול
מלחמלח
7
מגלגלים כל רצועה סביב המילוי ולחץ בעדינות כדי לאטום. חזור עם הבצק הנותר ומילוי לסיום עם שישה בולי עץ.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
8
חותכים כל יומן לפרוסות 1 אינץ ' ומניחים בצד חתוך על תבנית אפייה מוכנה. לחץ בעדינות את הקצוות של הבצק לכיוון מרכז תערובת תפוחי האדמה כדי ליצור לחמניה. מקציפים חלמונים וחלב יחד בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצקבצק
חלבחלב
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
9
מברשת כל קניש עם תערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
10
אופים בתנור שחומם מראש עד חום זהוב, 35 עד 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור